Írjon üzenetet!
Információk

Ügyfélszolgálati iroda: Mezőkövesd, Jegenyesor u. 39. | Telefon: +36 49 311 488, +36 70 451 33 68 | Ügyfélfogadás: hétfő: 9-14 óráig, szerda: 12-16:30-ig, a többi napokon zárva.

Az LH COM Kft. Térfigyelő kamera rendszereiAZ LH COM KFT AJÁNLATAI

4 kamerás videórögzítő rendszer beszereléssel!

4 kamerás rendszer
+
videórögzítő rendszer hard drive-al.
+
A csomag a kábeleket is tartalmazza

2 kamerás videórögzítő rendszer beszereléssel!

4 kamerás rendszer
+
videórögzítő rendszer hard drive-al.
+
A csomag a kábeleket is tartalmazza
Kameránkénti kábel hossza 10m.
Áraink tályékoztató jellegűek, pontos árat helyszíni felmérés után tudunk mondani.

Hírek/Érdekességek

A biztonságnak ára van, de ez nem megfizethetetlen...

fali kamera -"Egy családi ház védelme átlagosan négy kamerával megoldható. Jó ár-érték arányú termékekkel számolva: négy infrakamerás rendszer (amelynél éjjel 0 LUX-nál 12 méteres a látótávolság, időjárásálló kamerákkal, tartókonzollal, digitális rögzítővel, aminek tárolókapacitása 320 Gb HDD), nagyjából bruttó 140 000 forint plusz munkadíjból kihozható" - mondta Tóth Péter. Ennél vannak olcsóbb és drágább, azaz gyengébb és jobb felbontású, illetve több, vagy kevesebb infra leddel rendelkező kamerák is. Az éjszakai felvétel minőségét a felbontáson kívül nagyban befolyásolja az infraledek száma és típusa. Léteznek nagy teljesítményű infra vetők is. Napjaink újdonságai közé tartoznak a duál kamerák, melyekben külön található az átlagos színes, és a nagyobb felbontású fekete-fehér szenzor. Ennek előnye, hogy az éjszakai felvétel minősége jobb lesz, mint az egy szenzoros kamerák esetében.
Másik újdonság, hogy a digitális rögzítők idáig MPEG4 formátumban rögzítettek, amit most felvált a H264 formátum, ami közel kétszer több adat elmentését teszi lehetővé ugyanakkora tárhelyen. Ez egy fontos momentum, hiszen lényeges hogy a képet rögzítsük is: mert egy esetleges betörés után csak így tudjuk visszanézni a kamera által korábban rögzített képeket. A mobiltelefonon történő betekintés lakásunkba egy távoli helyről sem lehetetlen már, csak internet elérés kérdése, természetesen a megfelelő sávszélességgel. Ebben az iparágban jelentős fejlődés várható még. -"Vezeték nélküli kamerákkal jelen pillanatban mi nem foglalkozunk, mert ezeknek sem a felbontása, sem a kódolása nem felel meg a biztonságtechnikában elvártaknak. Minden bizonnyal a közeljövőben ez az irány nagyot fog fejlődni. Várjuk az új termékek megjelenését"- említette a szakember.
forrás: ezermester.hu

Hazai kamerakörkép, újdonságokkal

fali kamera A barkácsáruházakban kamerautánzatot már néhány száz forintért lehet kapni, 20-30 000-ért pedig többkamerás szettet kis monitorral. De a komolyabb verziójú termékek is egyre gyakoribbak hazánkban.
A családi házaknál is egyre terjed a videó megfigyelés, ami nem csak egyszerű kamerákból áll, aminek a képét a tv-n lehet látni, hanem digitális rögzítővel kiegészített, éjjel is látó infra kamerákból, esetleg internetes távoli eléréssel.
-"Nem nehéz megkülönböztetni egy álkamerát egy valóditól. A bevásárló központokban kapható álkamera úgy néz ki, mintha egy hypo-s dobozból csinálták volna. Akik egy kicsit jobban ismeri a kamerákat, azok némely esetekben meg tudják különböztetni a működő és csak dísznek felszerelt, egyébként valódi, de nem bekötött kamerákat is" - mondta Tóth Péter a FOL-TOP Biztonságtechnikai Kft. Ügyvezetője.
A szakember kiemelte: "A barkácsáruházakban kapható áruk sem felbontásban sem minőségben nem érik el a megfelelő szintet, MABISZ minősítéssel sem rendelkeznek. További hátrányuk, hogy nincs szakember a felszerelésükre, tehát a vásárló maga telepíti egy programmal, egy kínairól magyarra fordított leírás alapján. Hiba esetén nincs kitől segítséget kérni, ezért leszerelheti, visszaviheti az eredeti csomagolásban hiánytalanul, majd kap egy új szettet, és kezdődhet minden elölről."
forrás: ezermester.hu

IP kamerák

Lakásunk, irodánk távfelügyelete legegyszerűbben egy hálózati kamerával valósítható meg. Az eszköz lehet vezetékes vagy vezeték nélküli, és mobiltelefonunkról is bármikor betekinthetünk a megfigyelt területre.
Egy-két ezer forintért már jó minőségű webkamerákkal találkozhatunk a számítógépes boltok polcain. Ezek hátránya, hogy csak bekapcsolt számítógéppel működnek, tartós távollét esetén nem tudják a biztonsági kamera szerepét betölteni (hacsak nem kimondottan a folyamatos rögzítés a cél). Valamivel drágábban ugyan, de a profi megfigyelő berendezéseknél még mindig kedvezőbb áron juthatunk hozzá a hálózati vagy más néven IP (Internet Protocol) kamerákhoz.
Ezeket egy Ethernet kábellel vagy WiFi-n keresztül csatlakoztathatjuk az otthoni hálózathoz a router közbeiktatásával. Így egyrészt nem szükséges számítógép a működtetésükhöz, másrészt a világ bármely pontjáról elérhetőek. A biztonsági kamerák működtetése a vállalatoknál, üzleteknél, irodákban mára már teljesen természetes, de nem ritkán lakások védelmére is használják ezt a módszert.
forrás: ezermester.hu

Mi alapján válasszunk?

Milyen kamerát válasszunk? A kamerák típusát elsősorban a megfigyelésre szánt helyszín, a kívánt képfelbontás, a látóterület nagysága, a fényviszonyok, valamint a kamerák használati módja határozza meg-. A gyártók kínálatában megtalálhatóak a hagyományos, rejtett, éjjellátó (infraledes), beltéri és kültéri vízálló kivitelű kamerák. Kedvező áron kaphatók a 640x480-as vagy 800x600-as felbontású változatok, ennél drágábban viszont akár HD minőségben is élvezhetjük a képet. Hangrögzítésre is lehetőségünk adódik, illetve amelyik eszközbe azt beépítették, csak mozgásra kapcsol be.
A hagyományos, fix kamerák magánhasználatra javasoltak, kisebb területek megfigyelésére. Az úgynevezett dome kamerák szerkezete félgömbszerű, az egyszerűbb, fix, nem mozgatható típusok már nagyon alacsony áron elérhetőek. A komplexebb, speed dome kamerák forgathatók, mozgatásuk távvezérelhető. Ezeket olyan felhasználóknak javasolt használniuk, akik rendelkeznek portaszolgálattal. A dome kamerák léteznek ipari, továbbá vandálbiztos kivitelben is.
Mivel egy jól látható kamera a betörők elriasztását is szolgálja, így vagyonvédelemi célra nem javasoltak. Rejtett kamerákat elsősorban üzletekbe, az alkalmazottak megfigyelésére érdemes telepíteni (a személyiségi jogok betartásával), illetve magánhasználatra kapucsengőbe vagy az ajtó kukucskálójába helyezhetőek még. Az éjjellátó, infra kamerák éjszakai megfigyelésre is alkalmasak. Az egyszerűbb típusok ma már alig drágábbak a csak nappal használható modelleknél, így magáncélú felhasználásra is javasolt használatuk.
forrás: ezermester.hu
Közös jellemzők
HD kamerák
1.3Mp
Éjjellátó funkció 15m-ig
24 infra led
Távoli elérés
Riasztás
iOS applikáció
Android applikáció
H.264
-10°C~+50°C
IP66


Csomagjainkat csak és kizárólag magunk telepítjük és konfiguráljuk be! Tapasztalataink szerint, jobb, ha szakembereink telepítik a kamera rendszert.
Az okok igen egyszerűek:
Vállaljuk a fentieknél nagyobb kameraszámú rendszerek telepítését is, ebben az esetben árat csak helyszíni felmérés után tudunk mondani.

Egyéb infó

IP védelmi szintek | Kamerák paramétereinek jelentései